18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

GANDIA TORNA A SER SEU DE LA GLOBAL GAME JAM

El Campus de Gandia de la UPV torna a ser seu de la Global Game Jam, la jornada d’àmbit mundial per al desenvolupament col•laboratiu i simultani de videojocs, que té lloc el cap de setmana del 20 al 22 de gener. La inscripció en la seu de Gandia, el nom de la qual és Gandia Game Jam, té un cost de 20 euros i està oberta en la web http://gandiagamejam.webs.upv.es/.


El perfil dels participants no requereix formació ni experiència prèvia, però l’edat mínima per a participar des de Gandia és de 18 anys. En el moment d’escriure aquesta notícia, la Global Game Jam compta amb més de 600 seus en diversos països, 15 a Espanya i 2 a la Comunitat Valenciana. La de Gandia és l’única de la Universitat Politècnica de València, encara que el període d’inscripció de seus no ha finalitzat.
La trobada està dirigida a persones interessades a practicar qualsevol faceta del desenvolupament de videojocs (disseny gràfic, programació, música, guió…) que vulguen aprendre i divertir-se, col•laborant amb altres persones en la realització d’un projecte; el tema el proposa l’organització a totes les seus del món i en totes elles es té el mateix temps per a acabar el videojoc: 48 hores.
En aquesta edició, la Gandia Game Jam comptarà amb activitats educatives i complementàries, com la Conferència “Project prototype” impartida per Casilda de Zulueta (titulada en Comunicació Audiovisual per la UPV – Gandia) al costat de Nicolay Hadi o la MasterClass “Creació ràpida de models 3D amb Blender” de la mà de Pablo López, també titulat del Campus de Gandia de la UPV. Casilda de Zulueta i Pablo López van ser tots dos impulsors de la primera edició de la Gandia Game Jam, que va tenir lloc en 2013.
El Festival internacional de curtmetratges d’animació Cortoons, col•labora en la Gandia Game Jam amb l’activitat ‘Time 4 Fun & Palomitas en la qual es projectaran curtmetratges d’animació. L’organització ha preparat espais per a descansar i dormir i dutxes; a més, els participants disposaran de menjar i beguda, gràcies a patrocinadors com Delikia, Grefusa, Dulcesol,Toro Loco, Brollador d’Aigua, Naranja tradicional de Gandia i la cafeteria del Campus.
La Gandia Game Jam compta amb el suport de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV.

Articles relacionats