5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Gandia tanca Fitur 2021 consolidant la realitat d’una platja segura i sostenible

· Vicent Mascarell: “Hem estat referència turística a la província de València i llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha comparegut aquest matí en roda de premsa per fer balanç de la participació de Gandia durant la celebració de Fitur que va tindre lloc a Madrid del 19 al 23 de maig.

En primer lloc, l’edil ha afirmat que aquesta edició ha estat una edició “de transició però una de les més importants de la història. Hi ha hagut menys soroll que altres edicions i això ens ha permés llançar un missatge clar i nítid” i ha agraït al sector la seua implicació amb l’estratègia de l’executiu municipal.

“Creiem que la nostra presència ha estat digna i hem tornat a tindre un estand molt ben situat. Hem sigut referència turística a la província de València. Llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”.

Mascarell va mostrar la seua satisfacció pels contactes que s’han pogut mantindre amb diferents turoperadors, de les possibilitats de negoci que s’han obert, a més de continuar amb el procés de consolidació de Gandia com a destinació segura en un espai “molt competitiu al mateix temps que fem valdre l’aposta per la sostenibilitat i la innovació amb projectes com el nou xiringuito o acords d’innovació en l’àmbit de la universitat“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats