11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Gandia Surf organitza la primera escoleta de pasqua 

 

 

 

Per primera vegada, la platja de Gandia comptarà amb l’escoleta de Setmana Santa i Pasqua centrada en activitats nàutiques gràcies a l’escola de Gandia Surf.

S’organitzarà en dues setmanes diferents coincidint amb les dues setmanes festives d’abril. Activitats lúdiques recreatives centrades en els esports nàutics de platja combinats amb tallers mariners.

L’alumnat, que acudirà a les classes a l’escola d’hivern, situada en el Club Nàutic de Gandia, al costat de l’eixida al Ripoll, aprendrà els principis bàsics d’aquests esports, el respecte i cura del medi ambient marí i les nocions de seguretat per a evitar qualsevol perill en platja. Tant els més joves com els més majors coneixeran a fons disciplines esportives com el surf, paddle surf, big SUP, surf skate o els vaixells de vela lleugera en un entorn segur.

Les activitats programades estan pensades per a joves de 6 a 15 anys en horari de 10 a 13 els dies del 3 al 7 d’abril i del 10 al 14 d’abril (tots dos inclosos) amb un preu de 95 € per setmana.

Gandia Surf compta amb una llarga experiència en l’organització d’escoles d’estiu amb xiquets i joves, a més d’oferir activitats específiques diferents com el wing foil, el catamarà o el paddle ioga.

Articles relacionats