15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia serà l’amfitriona de la 29a Copa de la RFEF

L’Estadi Guillermo Olagüe va acollir divendres passat la presentació de la 29a Copa de la RFEF que es disputarà demà 29 de setembre en format triangular des de les 20.00 hores en la qual participaran l’Intercity CF, la Vila Joiosa CF i la UD Alzira.

En l’acte de presentació van participar la regidora d’Esports, Lydia Morant; el president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar; el director General del CF Gandia, Fernando Buitrago; a més del president del club gandià, Jesús Sendra i els tres representants dels equips participants.

La regidora Lydia Morant va destacar que aquesta Copa “és un pas més per a posicionar a la ciutat de Gandia quant a esport en general i futbol en particular” va agrair a la Federació i al CF Gandia l’elecció de Gandia com a seu per a aquesta Copa.

D’altra banda, Salvador Gomar va remarcar que Gandia “és una gran ciutat per a escometre aquest torneig pel seu clima i per la proximitat als clubs participants” i va voler posar en valor “la bona faena que s’està fent en el club des de la nova gestió. Són persones fiables i honrades que han vingut amb tota la il·lusió fer créixer aquest club i aquesta ciutat“.

Articles relacionats