12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Gandia rep més de 133.000 € per continuar amb els programes d’inserció laboral

– Carmen Fuster: “Continuarem cridant a les portes de totes les administracions per posar en marxa programes com aquest que possibiliten que les persones en risc d’exclusió laboral tinguen una oportunitat i una formació”

L’Ajuntament de Gandia, des del Departament de Benestar Social ha posat en marxa el Programa Incorporat per introduir en el món laboral a persones en situació de risc o exclusió social. Aquest programa ha estat subvencionat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives amb un import total de 133.928,56 euros.

Aquesta subvenció està emmarcada dins del programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 dirigida a finançar les despeses corrents derivades de la realització del Projecte Incorporat que té com a objectiu el desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social per a l’exercici 2020.

La iniciativa, promoguda pel Departament de Benestar Social treballa per aconseguir l’objectiu del Fondo Social Europeu de promoure l’ocupació i el desenvolupament dels recursos humans en la ciutat de Gandia i Comarca per tal de promoure la inclusió social i lluitant contra la pobresa i la discriminació.

La regidora delegada de Benestar Social, Carmen Fuster, ha explicat que “El programa està dirigit a dones i homes en dificultats per accedir al món laboral per realitzar itineraris individualitzats d’inserció sociolaboral ajustant-se a les necessitats de cadascun dels participants en el programa“.

Per portar endavant aquest programa l’ajuntament compta amb diversos perfils professionals per atendre a tots i cadascun dels participants, dues treballadores/ors socials i 3 psicòlegs/gues.

Finalment, Fuster ha declarat que “continuarem cridant a les portes de totes les administracions per posar en marxa programes com aquest que possibiliten que les persones en risc d’exclusió laboral tinguen una oportunitat i una formació“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats