13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia renova els ordinadors de la Xarxa de Biblioteques

El regidor delegat de Cultura de Gandia, Joan Muñoz i Jose Manuel Prieto, regidor responsable del departament d’Administració i Modernització, han visitat aquest matí la Biblioteca Central per comprovar el funcionament dels nous equips informàtics de la xarxa de biblioteques municipals que han estat renovats durant les últimes setmanes.

En total s’han instal·lat 30 nous equips amb una inversió que supera els 13.000 €. Equips que havien quedat obsolets i que per la seua freqüència d’ús (més de 20 usuaris diaris) necessitaven una substitució per millorar el servei que es presta a la ciutadania.

Referent a això, Jose Manuel Prieto ha declarat que “amb aquesta mesura continuem modernitzant l’administració i ja podem avançar que no serà la primera que fem. De cara al pressupost de l’any que ve ja tenim prevista una nova partida que anirem incorporant en els exercicis posteriors per poder mantenir la flota d’ordinadors municipals. Responem a una demanda ciutadana en temps on les inversions no són potents causa de la situació econòmica que vam heretar”.

Articles relacionats