19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Gandia recupera la línia d’Intercity diària amb Madrid

· La línia funcionarà des del 18 de juny al 4 de setembre amb un tren diari per sentit

· Vicent Mascarell: “Com a destinació turística aquesta decisió ens situa com un municipi de referència que es prepara per a una excel·lent temporada”

Gandia comptarà des del 18 de juny fins al 4 de setembre amb una línia diària d’Intercity que connectarà la capital de la Safor amb Madrid. Així ho ha anunciat RENFE convertint el servei actual que només funcionava els caps de setmana en un servei que disposarà d’un tren per sentit diàriament.


L’eixida dels trens des de Madrid Puerta de Atocha serà a les 14.55 hores, excepte els dissabtes que s’avançarà a les 10.55. En sentit invers, l’Intercity eixirà diàriament des de Gandia a les 9.40 hores.


Segons Renfe, aquest trajecte evita que circulen per carretera 3.900 cotxes que emetrien a l’atmosfera 149.000 quilos de CO₂ a la setmana i 1.682.404 quilos de CO₂ durant tot el període estival, a més d’impedir l’emissió d’altres gasos contaminants.

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, ha expressat la seua satisfacció després de l’anunci. “Estem davant d’una gran notícia. Com a destinació turística aquesta decisió ens situa com un municipi de referència que es prepara per a una excel·lent temporada turística” “Tindre un tren diari des de Madrid durant els mesos de juny, juliol, agost, és un fet extraordinari i una gran oportunitat”.

El regidor de Turisme ha manifestat que el govern municipal treballarà perquè la mesura es prolongue en el temps. “Aquesta iniciativa reforça encara més la important campanya publicitària que estem desenvolupant a la capital d’Espanya amb presència als principals punts de la ciutat. El nostre objectiu és fidelitzar a un client que sempre gaudeix de la seua estada al nostre destí”.

Articles relacionats