Gandia recupera 41.000 euros en cànons impagats del centre esportiu Roís de Corella

Salvador Gregori, coordinador d’Economia de l’Ajuntament de Gandia, ha informat de que el Jutjat de Primera Instància número 5 de Gandia ha fallat a favor de la demanda interposada per l’Ajuntament contra l’empresa Rispac-Gestió SL, per la qual el consistori reclamava a la concessionària encarregada de l’explotació del Centre Esportiu Roís de Corella, un total de 41.170,25 € en concepte de cànons impagats.

A més, el Jutjat a més condemna a la mercantil a abonar els corresponents interessos i les costes del procediment.

El coordinat d’Economia i Hisenda ha destacat que «aquest govern no només fa complir els contractes actuals sinó que vetlla perquè les anteriors també complisquen amb el que s’ha pactat en el seu moment. Fem tot el possible per vetllar perquè els diners de tots els ciutadans no es perden» i afegia que «la sentència també deixa clar que les al·legacions de l’empresa, on afirmaven que la corporació anterior s’havia compromés a perdonar els diners que devien, no consten en cap document comptable i que per tant, els suposats acords verbals a què es va arribar amb el govern del PP no són vàlids«.

Els 41.000 euros corresponen a la concessionària anterior. Ara falta recuperar 33.867,26 € a l’actual concessionària, l’empresa Te Toca Safor SL, en concepte dels cànons impagats corresponents als dos últims anys. «Aquest govern està fent el que ha de fer. Reclamem via executiva a través de la Diputació deutes tributaris a l’empresa«.

Et Pot Interessar