14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Gandia realitza campanya de promoció turística als seus mercats tradicionals

  • El departament de Turisme llança la campanya: “T’ho has guanyat. Torna a brillar a Gandia”
  • La iniciativa pretén reactivar el sector turístic i va principalment dirigida al mercat de la zona centre d’Espanya

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha presentat aquest matí la campanya “T’ho has guanyat. Torna a brillar a Gandia”. Es tracta de la segona fase de la campanya de comunicació que la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Gandia va llançar durant el confinament.

Si en la primera part de la campanya #GandiaBrillaenMí, homenatjaven els turistes amb un vídeo amb el qual revivien els seus records amb les fotos que ells mateixos havien publicats en les seues xarxes socials, en aquesta segona fase, #VuelveaBrillarenGandia, volen transmetre un clar missatge: Gandia està preparada i esperant que tornen.

Aquesta campanya va dirigida tant als professionals que han estat en primera línia lluitant enfront de la pandèmia com a tota la societat en general, que durant mesos ha vist com la nostra forma de vida ha canviat. “T’ho has guanyat. I ens has guanyat. Amb el teu esforç, perseverança i solidaritat. Ara acosta’t, posa’t còmode i deixa’t brillar”. “És el missatge amb el qual pretenem que ens visiten” va explicar Mascarell qui ha incidit en què “ara és el moment on hem de posar en valor la nostra platja i tot el que podem oferir”.

Geogràficament, la campanya va dirigida als visitants de l’entorn immediat de les províncies de València i Alacant i també aborda la zona centre d’Espanya (Madrid, Toledo, Conca, Saragossa i Ciudad Real). “És el nostre públic potencial i el que ja coneix la platja. Som una destinació previsible, segura i que genera confiança”.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de València que sufragarà el 50% d’aquesta. “Abordarem els mitjans tradicionals però incidirem molt en els mitjans digitals i les xarxes socials, a més de treballar estretament amb touroperadores i agències de viatges online.

Quant a les previsions d’ocupació en hotels i apartaments, Mascarell ha explicat que ara mateix Gandia es troba per damunt de la mitjana i que des del departament de Turisme s’espera que la temporada turística s’allargue.

Vídeo promocional

Amb la imatge de la riba de la mar comença l’espot amb el qual la ciutat vol fer una crida a tots els que durant la pandèmia de la *Covid-19 no han pogut visitar-la. I ara ha arribat el moment de tornar a brillar a Gandia. Durant 30 segons, el vídeo mostra tot el que la ciutat ofereix en una successió d’imatges en les quals es veu la mar, l’arena, cometes volades per xiquets, uns peus descalços mullats per l’aigua, l’adrenalina de la pràctica d’esports nàutics, la seua gastronomia, cultura i el port.

La campanya consta d’un vídeo i elements gràfics que es publicaran a partir de hui tant en xarxes socials, com en premsa *lizada de Madrid, portals de *touroperadores i agències de viatges online.

Articles relacionats