23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Gandia reafirma el seu compromís aquest 17 de Maig: Dia Mundial contra la lgtbifòbia

• Gandia dona suport a la lluita contra les discriminacions per orientació sexual o identitat de gènere. L’Ajuntament llueix hui a la seua bandera, que representa la lluita pels drets i les llibertats de les persones LGTBIQ+.

• La COVID-19 va impedir la realització dels actes de l’Orgull el darrer any, i per això, en aquesta ocasió, seguint amb totes les mesures de seguretat, es realitzarà durant el mes de juny una àmplia programació per a celebrar la VI edició de la Gandia Pride, Orgull Gandia, comptant amb el suport i col·laboració de les associacions i col·lectius culturals i en defensa dels drets LGTBI.

L’Ajuntament de Gandia ha mostrat, un any més, el seu compromís en la defensa dels drets de les persones LGTBI, apostant per l’adopció de les accions necessàries per a continuar avançant en l’erradicació de les discriminacions i la violència cap al col·lectiu LGTBI.

Així, s’ha celebrat a Gandia el Dia internacional contra la LGTB-fòbia, 17 de maig, coincidint amb la data en què l’OMS, en 1990, eliminava l’homosexualitat del llistat de trastorns mentals, un pas fonamental per al reconeixement dels drets del col·lectiu LGTBI.

Gandia reafirma el seu compromis aquest 17 de Maig Dia Mundial contra la lgtbifobia 1Per això, aquest migdia, la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juan Navarro, acompanyada del vicealcalde, Josep Alandete i representants dels diferents grups municipals, han mostrat el suport de la corporació a les associacions i col·lectius en favor dels drets humans i del col·lectiu LGTBI.

“Gandia és una ciutat diversa i respectuosa amb els drets de totes i tots. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Gandia dóna el suport a la lluita contra les discriminacions per orientació sexual o identitat de gènere, perquè necessitem que qualsevol persona s’expresse de manera lliure i segura i que siguen tal com vulguen ser…” “Cal donar visibilitat i promocionar la igualtat i la diversitat, i això les institucions deguem posar en marxa mesures específiques per a la conscienciació i prevenció de les discriminacions o l’assetjament LGTBIfòbic”, ha assegurat Navarro.

La irrupció de la COVID-19 va impedir la realització dels actes de l’Orgull el darrer any, i per això, en aquesta ocasió, seguint amb totes les mesures de seguretat, es realitzarà durant el mes de juny una àmplia programació per a celebrar la VI edició de la Gandia Pride, Orgull Gandia, comptant amb el suport i col·laboració de les associacions i col·lectius culturals i en defensa dels drets LGTBI.

Articles relacionats