12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Gandia proposa a 94 empreses per a renovar el segell de qualitat SICTED

· 16 noves empreses presenten la sol·licitud per primera vegada per a incorporar-se al reconeixement

· Vicent Mascarell: “L’aposta per la innovació, la intel·ligència i la qualitat és vital per a poder competir i més encara en la situació que travessem”

Gandia com a destí SICTED va celebrar divendres passat la seua Mesa de Qualitat de manera on-line presidida pel regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, juntament amb els tècnics de Qualitat de Turisme Comunitat Valenciana, Eva Beltrán i Jorge Albín. També van assistir l’alcalde de Barx, Miguel Donet; el coordinador de Turisme, Max Vidal; la Tècnica de Turisme, Olatz Megía; la gestora del Sicted, Amparo Bellver; la representant de la Xarxa d’Espais Culturals, Balbina Sendra; la representant de Càmpings de Gandia, Juana Peiró; el vicepresident de Aloga (Associació d’Agències de Lloguer d’Apartaments), Daniel Barca; el president de Destí Safor, José Manuel Navarro; el president de la Associació d’Hotels de la Safor, Luis Rodriguez de Rivera; i el president del Centre Històric, Pedro Izquierdo.

Aquest cicle de SICTED ha estat marcat per la pandèmia raó per la qual la majoria dels compromisos s’han dut a terme de manera on-line. S’ha treballat de manera molt estreta amb les empreses, amb suport personalitzat als serveis i s’ha aprofitat els mesos de no activitat per a anar complint compromisos.

Durant aquest cicle s’ha treball de manera conjunta en Grups de Millora, que van sorgir de les mateixes empreses SICTED, com per exemple ‘Gandiaxti’. Accions i propostes de les mercantils participants que suposen una mostra de la implicació d’aquestes en el projecte.

Després d’un any complicat, els resultats d’aquest cicle són molt satisfactoris atés que són 94 serveis els que s’elevaran al Comité Interdestinos per a renovar el segell i 16 els serveis que es proposen per a obtenir la distinció per primera vegada.

Així mateix, Gandia compta ja amb 61 serveis SICTED distingits com COVID-Preparats en els comités extraordinaris de juliol, agost i setembre.
Les empreses que vulguen distingir-se com ‘COVID-Preparados’, tindran una última oportunitat el gener de 2021.

Entre les empreses que presenten la seua candidatura al Comité de desembre de 2020 es troben empreses de poblacions veïnes, que s’han unit al projecte de SICTED Gandia, en un primer moment va ser Barx, a la qual s’han sumat les poblacions d’Alfauir i Alqueria de la Comtessa.

Per al cicle 2021 que es començarà a treballar al gener ja han sol·licitat les adhesió 20 empreses de Gandia i d’altres poblacions de la comarca.

Vicent Mascarell ha fet un balanç positiu d’aquest cicle al qual ha qualificat com “molt satisfactori pels resultats obtinguts, pel treball realitzat, per les empreses i que evidencia l’aposta clara de Gandia per ser un destí de Qualitat Turística” “Gandia és una de les destinacions turístiques que més aposta per la qualitat tant en els servicis turístics que presta com a destí com en les empreses que formen part de la iniciativa” i ha afegit que “l’aposta per la innovació, la intel·ligència i la qualitat és vital per a poder competir i més encara en la situació que travessem“.

Articles relacionats