9.8 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Gandia promou activitats als parcs per a incentivar la vida a l’aire lliure

La presidenta de la Junta de Districte de Rois de Corella, Liduvina Gil, i Maria José Vidal, presidenta de l’Associació de Veïns d’este districte gandià (a la imatge), han presentat una nova iniciativa que es desenvoluparà fins al mes de maig als parcs Sant Pere i País Valencià.

La nova iniciativa pretén unir la dinamització del barri i la pràctica d’activitats saludables a l’aire lliure, activitats que es complementen amb les ja posades ja en marxa a Rois de Corella. “Pretenem que diferents generacions compartisquen els espais. Per això s’ha previst que mentre es desenvolupen les classes dels més grans, els més menuts tinguen contacontes. Hem programat un total de nou jornades. La Junta de Districte ha posat en marxa la iniciativa però aquesta no seria possible sense la col·laboració de l’Associació de Veïns de Roís de Corella i els gimnasos de la zona. Volem que el barri recupere la seua vessant esportiva i saludable i que compte amb una bona participació“.

Maria José Vidal afirma que “l’Associació de veïns estarà sempre del costat d’aquest tipus d’accions que organitza l’Ajuntament. Volem un barri saludable on majors i xiquets tinguen l’oportunitat de realitzar activitats esportives al carrer. Des d’ací vull convidar al veïnat perquè la idea és allargar la iniciativa als mesos d’hivern i primavera. És una activitat més en el camí que ha pres l’actual Junta de Districte“.

Articles relacionats