15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia projecta a Fitur la seua fideuà en femení

· Vicent Mascarell: “Esperem que aquesta acció servisca per a reforçar la nostra imatge gastronòmica i posar en valor el paper de la dona en l’àmbit de la gastronomia”

Gandia ha celebrat hui el ja tradicional showcooking de fideuà en Fitur. Un acte de promoció del plat estrela de la ciutat que ha vingut marcat per dos aspectes importants.

El primer d’ells és que per primera vegada, la fideuà ha sigut cuinada en el marc d’aquest esdeveniment per una dona. Es tracta d’Almudena Pérez Garzá, xef del restaurant Almar. I el segon aspecte és que, a causa de la pandèmia, la preparació del plat no s’ha pogut realitzar en directe. S’ha realitzat en un vídeo promocional on la xef prepara una fideuà de Gandia al costat de la mar. D’aquesta manera, la imatge institucional de la fideuà s’ha realitzat en femení.

Vicent Mascarell, regidor delegat de Turisme ha declarat que malgrat les circumstàncies excepcionals, “hem incorporat el vídeo a l’acte de showcooking i ho fem de la mà d’Almudena Pérez i projectant la imatge de la nostra platja. Esperem que aquesta acció servisca per a reforçar la nostra imatge gastronòmica i posar en valor el paper de la dona en l’àmbit de la gastronomia”.

Per part seua, Almudena Pérez ha declarat que “per a mi ha sigut un honor participar en un projecte com aquest que ajuda a afiançar la imatge d’un plat tan nostre com la fideuà, al mateix temps que serveix per a reivindicar la labor de totes les cuineres que treballem en el sector de la gastronomia”.

Articles relacionats