11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia prioritza la desinfecció dels carrers incorporant nova maquinària

– Gandia incorpora noves màquines per a la desinfecció dels carrers

– FCC, empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus de la ciutat, ha incorporat aquesta mateixa setmana nous equips per a la neteja i desinfecció de la ciutat.

– Als sis equips autònoms de polvorització manual que anaven funcionant des del primer dia de la declaració de l’estat d’alarma, se sumen ara dues atomitzadores noves que permetran més rapidesa i versatilitat a l’hora de distribuir productes desinfectants a la via pública.

– Els nous aparells han entrat en funcionament hui mateix a les zones República Argentina i Centre Històric.

El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha declarat que amb aquestes noves màquines es pretén augmentar la freqüència de neteja i desinfecció dels carrers. “Podrem optimitzar millor els recursos de què disposem i acudirem als llocs amb més freqüència. Seguirem actuant en tots els carrers i tots els districtes de la ciutat i seguirem incidint en aquells llocs més concorreguts com ara farmàcies, fleques, consultoris mèdics, supermercats”.

Una vegada més, vull agrair l’esforç dels treballadors de la neteja perquè ells també estan fent front a aquesta pandèmia a peu de carrer” va declarar l’edil.

Audio Miguel Angel Picornell

Articles relacionats