Gandia presenta modificació del PGOU per solucionar els problemes heretats del Trinquet

Alandete : «som ací perquè aquesta infraestructura puga tornar a convertir Gandia en capital de la pilota valenciana»

Josep Alandete ha explicat la proposta de dictamen que haurà de passar per la corresponent comissió informativa i el plenari municipal sobre l’obertura d’un nou període d’informació pública de la 83 modificació del Pla General i que afecta el trinquet situat en el barri de Roís de Corella.

«És un tema heretat de la legislatura del PP a causa de la mala planificació i gestió que es va realitzar per construir aquesta infraestructura. Amb aquesta mesura seguim fent els passos per al seu desbloqueig».

Tal com ha explicat Alandete, la Conselleria a través del Servei d’Infraestructura i Paisatge, ha sol·licitat que es modifique la proposta municipal introduint arbrat més alt i que s’incloguera en la xarxa d’infraestructures verdes de la ciutat. S’espera que aquest tràmit concloga entre els mesos de gener i febrer.

Sobre aquest aspecte, Jose Manuel Prieto, ha demanat al PP que presente una proposta sobre el trinquet, «una infraestructura que ells no van saber finalitzar. Hem donat diverses solucions a aquest problema i esmenat tot el que no es va fer bé en aquell moment i que va derivar en una paralització de les obres per ordre judicial. Mentrestant, nosaltres seguim treballant per donar-li una solució tot i la irresponsabilitat que demostren els populars demanant que arreglem el que ells no van saber fer. Hui tenim un esquelet parat per culpa de la seua nefasta gestió i seguim esperant que proposen alguna cosa per donar-li viabilitat«.

Finalment, Alandete va declarar que «Esperem poder aclarir tota aquesta qüestió. S’ha demostrat que allò va ser una decisió nefasta de govern de PP i nosaltres som ací perquè aquesta infraestructura puga tornar a convertir Gandia en capital de la pilota valenciana«.

Et Pot Interessar