13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia presenta a Fitur la seua experiència virtual en el Metaverso

– L’aventura de Gandia en el Metaverso es diu “Gandia virtual experience” i ha sigut presentada aquest matí en FITUR

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, i Alberto Lozano, CEO de Six3D, han sigut els encarregats de donar a conéixer aquesta nova eina turística que ofereix als visitants la possibilitat de submergir-se a la platja de Gandia i viure en realitat virtual la sensació d’estar al costat de la mar, passejar pel Moll dels Borja i descobrir els atractius turístics de la ciutat. Cada usuari pot triar un avatar, i recórrer sol o acompanyat, els diferents escenaris creats per a viure aquesta experiència immersiva.

D’aquesta manera, la promoció turística de Gandia fa un pas més enllà i salta al Metaverso per a explorar les oportunitats que ofereix aquest món virtual i buscar la interacció i vinculació del turista potencial amb la marca del destí en el moment d’inspiració, elecció i decisió del viatge.

La innovadora estratègia promocional que ha sigut presentada aquest matí s’enfoca en el màrqueting experiencial, aquesta primera fase se centra a dissenyar experiències atractives per al públic objectiu lligades a les experiències reals que el turista pot gaudir en el destí. Un enfocament lligat directament al màrqueting de continguts en el qual s’han desenvolupat accions concretes lligades a nous continguts virtuals sobre Gandia i promocionar el seu consum per diferents tipologies d’usuaris i a través de diversos formats digitals.

Tal com ha explicat Mascarell, Gandia es converteix una de les primeres d’Europa en aquestes en el Metaverso amb la finalitat de seduir i conquistar a centenars de milers de turistes que cada vegada utilitzen més hores del seu temps lliure per a estar en el Metaverso.
“La innovació vinculada al destí és fonamental per a consolidar-nos i créixer. Amb aquesta iniciativa connectarem amb les noves generacions i tindrem una nova eina de promoció” va concloure l’edil de platges.

Per part seua, Alberto Lozano ha destacat que aquesta eina aconseguirà que milers de persones coneguen la ciutat, els seus atractius i vulga acudir. “Els usuaris podran interactuar amb l’entorn i amb altres persones que estiguen en el Metaverso” “Aquesta aplicació va dirigida als turistes del futur i Gandia ha de ser ací”.

Finalment, Herick Campos, Director General de Turisme de la Generalitat Valenciana, ha destacat que Gandia s’ha convertit en un referent turístic de la innovació i la qualitat. “Gandia és líder en qualitat de servei i per això encapçala les llistes de comerços i serveis adherits al SICTED. També són pioners en l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit turístic” va destacar Campos qui afegia que “la sostenibilitat turística és important i Gandia ja compta amb dos Plans de Sostenibilitat gràcies als fons europeus. Aquests Plans són fruits de l’excel·lent treball que fan”.

Les persones que visiten durant aquest cap de setmana Fitur podran viure aquesta experiència virtual en l’estand de Gandia, pavelló 7 A02.

Articles relacionats