19.8 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia premia la fidelitat dels seus visitants amb un sorteig de 100 nits d’hotel

L’Àrea de Turisme farà un sorteig de 50 caps de setmana a Gandia entre els usuaris d’Instagram que compartisquen les seues experiències a Gandia durant les seues vacances. A través de “stories” comentant com s’hi han sentit, quines coses hi han fet o quins llocs de la ciutat i la platja han descobert o són els seus favorits.

La iniciativa naix com una de les propostes que el sector empresarial de la ciutat va fer al departament de Turisme en l’última Mesa de Turisme. Des de l’inici de la pandèmia, el departament de Turisme ha mantingut una relació molt estreta amb els seus seguidors en les xarxes socials. Mostra d’això va ser la campanya que es va posar en marxa durant l’etapa de confinament amb el títol “Gandia Brilla en Mi”, de la quan van ser protagonistes els seguidors/es de @VisitGandia a través d’imatges pujades als seus comptes d’Instagram i etiquetades a #Gandia.

Aquest sorteig és un reconeixement a tots els turistes i visitants que any rere any trien Gandia per a gaudir les seues vacances i que enguany han demostrat més que mai la seua fidelitat, respecte i amor per la nostra ciutat. Segons paraules del regidor de Turisme, Vicent Mascarell: “Els nostres turistes i visitants són els nostres millors ambaixadors, volem premiar la seua actitud en aquest estiu tan dur i agrair-los que siguen uns boníssims prescriptors del turisme de la ciutat… Des de l’Ajuntament donem un xicotet impuls al sector hoteler de la ciutat en aquesta temporada tan complicada”.

El termini per a participar-hi comença hui dimecres 19 d’agost i finalitzarà el 30 de setembre a les 23.59 h. El sorteig es realitzarà l’1 d’octubre i les nits d’hotel es podran gaudir des d’aquest mateix dia i fins al 7 de març de 2021.

Les bases legals del sorteig es poden consultar en: click ací

Articles relacionats