14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

GANDIA POSA EN MARXA LA CAMPANYA COTRA EL MOSQUIT TIGRE

La regidora delegada de Sanitat Pública, Liduvina Gil ha informat aquest matí en roda de premsa de la posada en marxa del Pla d’Acció contra el mosquit tigre a la ciutat de Gandia.

Un programa que ja ha començat i que es prolongarà fins al mes d’octubre. La mesura contempla l’actuació preventiva a les zones que han demostrat major incidència durant l’any passat com és el cas de les urbanitzacions “Estrelles de Gandia”, Kentucky o Sant Nicolau i el control mitjançant monitorització de la resta de la ciutat i la platja a 15 punts que seran revisats setmanalment per evitar focus de propagació de l’insecte.

 

Paral•lelament i tal com es va fer l’any passat, es posarà en marxa una sèrie d’activitats formatives i de divulgació perquè la ciutadania en els diversos barris a més del servei que presta l’empresa d’atenció directa al veí un cop s’ha detectat un focus en el seu habitatge.

D’altra banda, la regidora ha destacat que també està prevista l’actuació en determinats punts de propietat municipal com són els embornals que seran tractats amb biocides.

Articles relacionats