13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia posa en marxa els serveis de platja fins a octubre

La platja de Gandia ha posat en marxa els servies de la temporada en marxa, coincidint amb Falles, i que estaran operatius fins a meitat octubre. La de Gandia és la primera platja de la província de València i de les primeres valencianes a començar a tindre els serveis en marxa, ja que normalment els municipis del litoral comencen a tindre’ls operatius en Setmana Santa.

L’alcaldessa, Diana Moran ha assenyalat que “som una ciutat hospitalària. Volem que els turistes es troben a Gandia com en sa casa, amb els millors serveis, amb la major qualitat, amb la major comoditat i amb les millors garanties de seguretat. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

Morant ha anunciat l’obertura dels serveis de platja al mateix Passeig Marítim Neptú en companyia del president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, i les falleres majors, Laura Puig i Júlia Perles, així com membres de la Corporació Municipal, representants del sector turístic, personal del departament de Turisme, de la Creu Roja i treballadors de FCC i dels serveis de platja. Posteriorment, la comitiva es va desplaçar al Grau per a gaudir de la primera mascletà de les Falles al districte marítim.

Quant als serveis, ja estan a ple rendiment les oficines de turisme i les pasarel•les. I este dissabte 16 comença el servei de Creu Roja de vigilància, salvament i socorrisme.

 

 

Articles relacionats