13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia participarà en l’Estudi Nacional Epidemiològic (ENE-Covid19) sobre la COVID-19

· Les persones que convisquen en els domicilis seleccionats pel Ministeri, seran citades al Centre de Salut de Gandia- Beniopa per a la realització de proves incloses en l’estudi

Liduvina Gil, regidora delegada de Sanitat i Salut Pública ha informat que Gandia ha estat inclosa en l'”Enquesta sero-epidemiològica de la infecció SARSCoV-2 a Espanya”. Un estudi posat en marxa pel Ministeri de Sanitat amb l’Institut de Salut Carlos III i l’Institut Nacional d’Estadística per a conéixer millor les característiques del COVID-19 a Espanya.

El sistema de diagnòstic d’aquesta malaltia es basa principalment en els casos que tenen el diagnòstic confirmat mitjançant la prova de laboratori (RT-PCR o més recentment test d’anticossos). Això fa que no es dispose de molta informació, principalment dels casos més lleus.

L’objectiu de l’estudi és estimar el percentatge de persones que s’han infectat per COVID-19 fins al moment en cada província i obtindre informació sobre la transmissió de virus entre les persones, dins de les llars i en l’àmbit comunitari.

Les persones que convisquen en els domicilis seleccionats pel Ministeri, seran citades al Centre de Salut de Gandia- Beniopa per a la realització de proves incloses en l’estudi.

Articles relacionats