23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Gandia participa a la fira de turisme Intur per promocionar la Ruta Borja

Gandia participa en la XXVI edició de la Fira Internacional del Turisme d’Interior (INTUR), que ha començat a celebrar-se ahir, 16 de novembre, i acabarà el pròxim diumenge, 19 de novembre.

Amb aquesta presència, el departament de Turisme pretén atraure les persones de Castella i Lleó i desestacionalitzar el turisme promocionant, no només les platges, sinó també la resta d’atractius locals. Així doncs, ha apostat per donar a conéixer la Ruta Borja, un itinerari de gairebé 70 quilòmetres que recorre diferents punts de la Costera, la Valldigna i la Safor i s’acaba al nucli antic de Gandia, posant el punt d’interés en monuments com la Col·legiata o el Palau Ducal.

A més, s’impulsarà el turisme actiu i esportiu i donarà a conéixer rutes de senderisme com la de la Marjal i l’Aula Natura, la pujada al Parc Arqueològic del Castell de Bairén o el Centre d’Interpretació Parpalló Borrell. També s’emfatitzarà la importància de la gastronomia local.

L’any passat, INTUR va acollir més de 30.000 visitants, per la qual cosa s’espera que, baix la marca Turisme de la Diputació de València, el municipi aconseguisca augmentar la quota de visitants castellanolleonesos en una de les fires més importants d’Espanya dins aquest àmbit.

L’edil responsable de Turisme, Balbina Sendra, ha destacat la importància d’aquesta cita i ha recalcat l’àmplia presència que tindrà Gandia no només en fires internacionals com la de Londres sinó també a les nacionals com puga ser INTUR o la IBTM de Barcelona.

Articles relacionats