GANDIA ORGANITZA UNES JORNADES DE ROL, ESTRATÈGIA I SIMULACIÓ

La regidora delegada de Polítiques Educatives i de Joventut, Laura Morant ha presentat aquest dilluns en companyia d’Antonio Mengual, membre de la Junta Directiva del Club de Rol «El Draón Beodo» i de Sara Faus, sòcia del col•lectiu, les XXIV Jornades de Rol que se celebrarà del 5 al 7 d’agost a l’Alqueria Laborde.

 

La iniciativa ha estat organitzada pels clubs de Rol «El Draón Beodo» i «El señor de las Pulseras» i l’associació Cheko i compta amb la col•laboració del Consell dels Joves de Gandia, l’Oficina Jove, l’Ajuntament de Gandia i la Diputació de València.

Al llarg de les jornades es podrà gaudir de jocs de Rol, trivial, jocs en viu, demostracions i tornejos diversos. A més, els assistents tindran diferents estands instal•lats pels patrocinadors de l’esdeveniment.

Laura Morant, ha explicat que les activitats donaran inici el pròxim divendres a partir de les 18:00 hores i ha convidat «a totes les persones que ho desitgen a acostar-se per participar i gaudir de totes les activitats previstes».

Per la seua banda, Antonio Mengual, ha destacat les activitats de simulació com el Quidditch (esport fictici practicat per personatges del món màgic en la sèrie de novel•les Harry Potter), Softcombat, Nerf a més de partides de rol en viu que es realitzaran per les nits.

Finalment, Sara Faus, ha incidit que les activitats es basaran en tres grans gèneres: simulació, rol i estratègia i ha destacat «que aquesta edició tindrem una galeria de tir d’Airsoft a més de tornejos de jocs de taula».

Et Pot Interessar