7.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Gandia obri el termini d’inscripció per a 47 cursos en els Centres de Convivència per a Gent Gran

· En total hi ha 1.200 places disponibles que es distribueixen en 47 cursos en els diferents centres de Corea, Roís de Corella i el CEA

liduvinaLiduvina Gil, regidora delegada de relacions amb les persones grans, ha informat aquest matí davant els mitjans de comunicació que el pròxim 12 de setembre s’obri el termini d’inscripció en els cursos i activitats que es desenvoluparan per aquest curs en els Centres de Convivència de Corea, Roís de Corella i el CEAM.

El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim 26 de setembre i l’horari per inscriure serà de 9,30 a 13.00 hores en els Centres de Convivència per a persones Majors de Corea i Roís de Corella. L’edil ha informat que donat l’èxit de les activitats i en el cas que les peticions superen a les places, se celebrarà l’1 d’octubre un sorteig on podran assistir les persones interessades.
El requisit per accedir als cursos és tindre la Targeta Daurada o la del CEAM.

Per a la present edició s’ha elaborat un programa basat en la demanda dels mateixos usuaris amb 47 activitats centrades en salut i qualitat de vida, desenvolupament i expressió artística, i cultura i comunicació basada en el teatre. En total s’han posat a disposició dels usuaris 1.200 places.

Un altre dels aspectes que ha destacat la regidora és que els centres també ofereixen un programa de voluntariat on són els mateixos usuaris són els que desenvolupen les activitats com balls en línia, anglés, escacs, etc.

Liduvina Gil ha incidit en la importància d’aquesta iniciativa, ja que “cada vegada són més les persones grans que es mostren actives i que reclamen aquest tipus d’activitats. Una demanda que com a administració més propera complirem“.

Articles relacionats