Gandia modifica el sentit de circulació en els accessos al cementeri per a evitar embussos

La regidora de Seguretat i Trànsit de Gandia, Àngels Pérez, juntament amb el regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, han presentat el dispositiu que s’ha preparat al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. El dispositiu està operatiu des d’este dilluns, fins dijous dia 1 de novembre (Totsants), de 7.30 a 18.30 hores. L’horari del cementiri durant aquests dies serà, des de les 8 matí fins a les 18 hores.
El dispositiu de Totsants estarà format per quatre agents de la Policia Local en torn de matí i vesprada, voluntaris de Protecció Civil, servei sanitari i operaris de senyalització, els qui s’encarregaran de vetllar per la seguretat i tranquil·litat dels ciutadans que es desplacen aquests dies el cementeri.
Quant a l’estacionament, a més de les tres zones habituals s’ha habilitat una nova donada l’afluència que es produeix durant aquests dies.
Per la seua banda, la Marina Gandiense ofereix un servei especial els dies 30 i 31 d’octubre, i l’1 de novembre, des de les 8 del matí fins a les 18.30 hores. Del Grau eixirà cada hora en punt des de les 9 del matí, mentre que del cementeri a les mitges hores, sent l’últim autobús a les 18.30 hores.
Pel que fa a la circulació de vehicles, Àngels Pérez ha informat que igual que anys anteriors, s’estableix un sol sentit de circulació per evitar embussos, millorar la fluïdesa del trànsit i augmentar la seguretat de les persones que acudeixen a peu al cementiri.
Miguel Ángel Picornell, ha explicat que durant tot l’any el departament de Serveis Bàsics ha realitzat les tasques habituals de jardineria, reparació de carrers, a més de construir nous nínxols.
A més, des d’avui i fins a 1 de novembre, s’ha posat en marxa un dispositiu especial de neteja compost per 14 persones.
Picornell ha recordat que divendres passat va visitar el cementeri per comprovar que hi ha material suficient (escombres, galledes, recollidors…) per a totes les persones que acudisquen durant aquests dies.
Finalment, Picornell ha informat que ja han finalitzat els treballs per millorar un dels accessos al cementeri. En concret, s’ha ressaltat i renovat la pintura viària en l’accés des dels carrers Sant Enric i carretera d’Almoines.

Et Pot Interessar