18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Gandia invertirà 266.000 € de la Diputació de València en la millora de la xarxa d’Escoletes municipals

· Els treballs es realitzaran en les 7 Escoletes municipals i estan destinats principalment a millorar el confort dels alumnes

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que l’Ajuntament de Gandia ha rebut de la Diputació de València una ajuda per un total de 266.000 € que seran destinats al Pla de Millora dels espais educatius de la xarxa d’Escoletes municipals.

Aquesta subvenció es destinarà a executar treballs de millora i manteniment en les set escoletes municipals consistint en la millora de revestiments, pintures i paviments; instal·lació de tendals, vinils i estors; a més d’instal·lar aire condicionat en aquelles zones on s’ha considerat necessari; i una cuina nova a l’EIM del Grau.

Totes aquestes accions han estat consensuades amb les treballadores dels centres tal com ha afirmat la regidora. “Hem treballat amb les educadores dels centres per saber quines eren les necessitats de les escoletes. Tots els treballs estan destinats a reparar desperfectes que s’havien produït per la falta de manteniment i per millorar el confort i la seguretat dels més petits que van a la xarxa municipal d’escoletes“.

Sobre els treballs, Carmen Fuster ha volgut destacar que en cap cas afectaran el funcionament diari dels centres, ja que es tracta d’accions que majoritàriament es desenvoluparan en les zones exteriors.

Gràcies a la Generalitat va ser possible revertir la privatització i ara, amb l’ajuda de la Diputació de València, invertirem aquests recursos per millorar les instal·lacions i recuperar les òptimes condicions de la millor xarxa d’escoletes de la Comunitat Valenciana: Una xarxa construïda durant una dècada pels governs progressistes de la nostra ciutat que havia estat referent també en l’àmbit estatal; i una xarxa que mai s’hauria d’haver privatitzat” va afirmar Fuster.

Finalment, l’edil va voler remarcar “el nostre compromís com a govern municipal amb l’educació pública en tots els trams d’edat” i afirmar que “seguirem treballant per una educació pública i de qualitat que garantisca la igualtat d’oportunitats de tots independentment de les possibilitats econòmiques de les famílies“.

Articles relacionats