12.9 C
Gandia
Dissabte, 3 desembre, 2022

Gandia intensifica la informació de les recomanacions per evitar la COVID-19

– Gandia posa en marxa una campanya informativa amb les recomanacions bàsiques per evitar la propagació de la COVID-19

· Liduvina Gil: “Ara s’obri una nova etapa on tots hem de ser conscients que el virus segueix ací i que hem de continuar prenent totes les precaucions i seguint tots els consells que s’emeten des de les autoritats”

La regidoria de Sanitat i Salut Pública, dirigida per la regidora Liduvina Gil, ha iniciat aquest mateix matí una campanya informativa adreçada a tota la població que té tres vessants.

La primera és un estand informatiu on es recordaran les mesures de distanciament social, com posar-nos i traure’ns la mascareta amb seguretat i incidir en la importància del seu ús, com rentar-se les mans o com utilitzar l’hidrogel.

La segona part de la campanya està dirigida als més menuts i que es diu “Jo em llave les mans, i tu?”. Es lliurarà als xiquets i xiquetes una xapa amb la imatge de la campanya, per recordar-los la importància de rentar-se les mans i les mesures de distanciament i que ells mateixos siguen els encarregats de transmetre el missatge a la gent gran. La campanya ha començat aquest mateix matí i s’allargarà fins diumenge, recorrent tots els barris de la ciutat.

La tercera part és una campanya informativa on 14 persones recorreran tots els espais públics, sobretot les terrasses dels bars i les places, recordant el manteniment de la distància mínima de seguretat i, si no hi és, l’ús de mascaretes. Aquestes persones també seran les encarregades d’informar els comerços i aclarir a la ciutadania el tipus d’activitats que obren les seues portes.

A Gandia hem fet una bona feina tots junts: sanitaris, cossos de seguretat, voluntaris, ciutadania, els nostres menuts i la gent gran. La gran majoria hem complit les normes durant el confinament i ara s’obri una nova etapa on tots hem de ser conscients que el virus segueix ací i que hem de continuar prenent totes les precaucions i seguint tots els consells que s’emeten des de les autoritats” va explicar Gil qui ha destacat que “no només es tracta d’una campanya per evitar nous contactes sinó que també hem de ser conscients que d’aquesta manera ajudem a recuperar l’economia“.

RECOMANACIONS PER EVITAR LA COVID

Fotografia: Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats