25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Gandia intensifica el pla de desinfecció viària en tot el terme municipal

· L’Ajuntament reforça el servei de desinfecció als carrers amb farmàcies, entitats bancàries, supermercats i centres de salut donat que tenen més afluència de persones

· Miquel Àngel Picornell: “Ells també formen part d’aquesta barrera invisible que ens ajudarà a doblegar la corba i véncer el coronavirus. Per això, tenen tot l’agraïment de la ciutadania de Gandia”

El departament de Serveis Bàsics continua amb la seua activitat de manera habitual. A totes les actuacions que es realitzen de manera diària com la neteja dels carrers i reparació de desperfectes a la via pública s’ha sumat des del primer dia la neteja i desinfecció de la via pública amb hipoclorit sòdic i altres substàncies bactericides. Aquests tractaments s’han realitzat ja en tots els carrers de la ciutat i s’apliquen amb especial periodicitat en les zones on hi ha més afluència de persones tot i la quarantena com puguen ser els centres de Salut, Farmàcies, supermercats, estancs, entitats bancàries i altres establiments que romanen oberts durant l’estat d’alarma.

Paral·lelament, s’ha incrementat la periodicitat i intensitat de la neteja dels més de 1.000 contenidors de divers tipus que hi ha a la ciutat així com del mobiliari urbà com són bancs, papereres, baranes, botons de semàfors i parades de transport públic.

Tal com ha explicat el regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, “des del primer dia de la declaració de l’estat d’alarma, el servei de neteja viària de l’Ajuntament de Gandia està utilitzant bactericides de forma constant. A més, disposem d’equips autònoms, que es dediquen a desinfectar al detall mobiliari urbà i les proximitats de centres de salut, farmàcies, supermercats, etc., que també estan utilitzant aquestes solucions i fins i tot hem reforçat aquest tipus de treballs amb les persones que abans es dedicaven a la neteja d’edificis públics que actualment romandre tancats“.

Picornell també ha volgut recordar que el servei d’ecoparcs mòbils ha estat interromput i que l’ecoparc fix del polígon Alcodar continua funcionant de manera normal en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i dissabtes de 08.00 a 13.30 hores.

Finalment, el regidor delegat de Serveis Bàsics ha volgut reconéixer la feina immensa que estan fent els treballadors municipals i els operaris de les contractes. “Ells també formen part d’aquesta barrera invisible que ens ajudarà a doblegar la corba i véncer el coronavirus. Per això, tenen tot l’agraïment de la ciutadania de Gandia“.

Articles relacionats