12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia instaura els premis Valors Actius destinats a la gent major

Liduvina Gil, regidora delegada del departament de Salut i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia (a la imatge), ha anunciat que entre el 6 d’abril al 20 de maig es podran presentar les candidatures al “I Premi Valors Actius a la gent gran”. “Volem que totes aquelles persones que estan aportant un valor a la nostra ciutat puguen presentar-se per obtenir el seu merescut reconeixement. Els dos premis es lliuraran durant la Fira del Major que se celebrarà el 2 de juny. Es valoraran diversos aspectes com l’exemplaritat o la superació personal“.

Gil ha presentat, d’altra banda, les activitats organitzades des del departament per als mesos d’abril a juny. La iniciativa continua amb la línia marcada en la programació d’hivern i s’ha vist reforçada gràcies a l’èxit d’assistència i participació de totes les iniciatives posades en marxa.

Gil ha remarcat que les investigacions demostren que per augmentar la qualitat de vida és necessari posseir hàbits saludables més enllà de l’alimentació o la pràctica esportiva, ja que també influïxen aspectes com la gestió de conflictes, el descans actiu, o els trastorns del son, entre d’altres. “El nou programa inclou les demandes dels col·lectius de la ciutat per tal de contribuir a la millora de la qualitat de vida. Per això, està dirigit a tots els públics, ja que no són només les persones grans les que han de tenir en compte aquests aspectes, volem educar des de la infància“.

Sobre la programació, que inclou 23 activitats la regidora explica que s’abordaran les temàtiques mitjançant activitats com xerrades, tallers, presentacions de llibres o taules informatives.

Articles relacionats