12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia inicia un nou cicle del SICTED el 25 de febrer

• Les empreses que complisquen els requisits per a poder adherir-se al segell de qualitat es podran inscriure en el següent enllaç abans del 25 de febrer: https://www.calidadendestino.es/Contenidos/AdhesionSistema.aspx

Gandia continua apostant per la qualitat i inicia el nou cicle de SICTED 2022 (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) el pròxim 25 de febrer. Aquest projecte de millora de qualitat dels destins turístics –promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR) i amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP)– treballa amb serveis turístics de 36 oficis diferents amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Les empreses en contacte amb el turista que s’incloguen dins d’alguns dels 36 oficis que recull el projecte i s’ubiquen en el destí turístic SICTED Gandia (municipis d’Ador, Alfauir, L’Alqueria de la Comtessa, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Daimús, Gandia, Guardamar de la Safor, La Font d’en Carròs, Miramar, Palma, Piles, Potries, Real de Gandia, Ròtova, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Villalonga i Xeresa) es podran adherir al segell de qualitat en el següent enllaç abans del 25 de febrer:
https://www.calidadendestino.es/Contenidos/AdhesionSistema.aspx

En aquest segell de qualitat s’exigeixen uns mínims de qualitat en la línia d’aconseguir l’excel·lència turística que pretén el govern municipal i el sector. Per aquesta raó, els compromisos que han de dur a terme les empreses que vulguen obtindre la distinció fins a desembre són: formacions, tres tallers resolutius de dubtes; tres Assistències tècniques; dur a terme tres Plans de millora; participar en un grup de millora; superar l’avaluació.

Gandia ha aconseguit canviar el relat turístic cap a la qualitat tenint molt en compte la cooperació entre tots els agents implicats. Per aquesta raó, és important continuar incentivant les noves adhesions cada any per tal de poder fer créixer la xarxa d’empreses distingides i així incrementar la qualitat en tota la ciutat.

Articles relacionats