11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia inicia la transformació urbana al voltant de l’auditori Baladre a la platja

L’Ajuntament de Gandia ha començat les obres d’urbanització al voltant de l’Espai Baladre, a la platja, destinades a proporcionar un entorn adequat al Pavelló multiusos sobre una superfície de 13.200 m². Els treballs tenen un termini d’execució de quatre mesos i suposen una inversió en la zona de 604.440,64 €.
Els principals objectius de l’actuació són proporcionar un entorn adequat al Pavelló multiusos recentment acabat, ja que el seu ús està condicionat per l’execució dels espais exteriors; promoure una solució racional, habilitant espais que propicien la convivència i la trobada, així com l’adequació de les infraestructures que permeten la realització d’activitats culturals, esportives, lúdiques, etc., tant a l’interior com a l’aire lliure, dotant al parc d’espais verds, zones de jocs infantils, camins i sendes i millorar l’entorn urbà del Parc mitjançant les actuacions necessàries de la renovació d’infraestructures, ampliació de les dimensions dels espais habitables, tractament superficial i mobiliari urbà.
Es substituiran les voreres existents i s’executarà el vial del Carrer Vicente Calderón per adequar-les al nou planejament  del tractament superficial que es faça en els camins interiors.
S’executaran també els accessos exteriors al pavelló, dotant-los d’un paviment adequat, elements d’enllumenat, de recollida d’aigües i espais estancials, mobiliari, etc.
S’executarà a més un tancament perimetral del parc, de tal manera que quede un espai controlat, tant la zona verda com el mateix pavelló, a partir d’una franja horària per evitar actes vandàlics, podent controlar al mateix temps l’accés en el cas de programar-se actes culturals que així ho requerisquen. Per tot això, l’actuació que es preveu, consisteix a realitzar un tractament urbà integral i abasta els aspectes tant d’infraestructures com superficials de tot l’espai del parc.

Articles relacionats