21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Gandia inicia la Setmana Santa 2023

 

La Setmana Santa ja està ací i Gandia l’obri celebrant els diferents actes tradicionals que donen pas a dies de passió i devoció. Divendres passat, la Germandat de San Pedro va celebrar la seua processó penitencial de les Tres Negacions, amb la imatge del Crist del Perdó. Enguany amb la novetat de la custòdia de funcionaris d’Institucions Penitenciàries de València.

Tot seguit, la Real e Ilustre Hermandad de Nuestra Señora de los Dolores de Gandia va realitzar la processó penitencial dels Set Dolors de la Verge. L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va llegir en la Seu Col·legiata el primer Dolor.

El cap de setmana continuava amb el dissabte de Passió a Gandia amb la processó del Prec del Rosari i l’Acte Sacramental organitzat per la germandat de l’Ecce Homo.

I ahir diumenge, amb el bon oratge i la presència molt nombrosa de gent de tots els racons de la Comunitat Valenciana i Espanya, va tindre lloc la processó de Diumenge de Rams tant a Gandia com al Grau.

Diumenge de Rams Gandia fotografia Alex Oltra
Diumenge de Rams, Gandia, fotografia Àlex Oltra

Finalment, i sent un dels més multitudinaris dels últims anys, es va celebrar el tradicional Via Crucis al districte de Santa Anna organitzat per l’Hermandad Santa Cena Viviente – Gandia. Tots els actes van comptar amb la presència de l’alcalde, José Manuel Prieto, el regidor delegat de Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, i membres de la corporació municipal.

Articles relacionats