23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Gandia inicia la remodelació del carrer Calderón de la Barca

  • Gandia inicia la remodelació del carrer Calderón de la Barca a la barriada de Plaça El·líptica-República Argentina
  • Les obres costaran més de mig milió d’euros i recondicionaran l’entorn urbà amb noves voreres, arbrat amb zona d’ombres, millora de les instal·lacions subterrànies i un nou asfaltat.

  • Miguel Ángel Picornell, regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania: “Aquestes obres canvien la fisonomia i milloren la qualitat de vida dels veïnat, cosa per la qual lluitem tots i totes”.

  • Salvador Gregori, president de la Junta de Districte Plaça El·líptica-República Argentina: És una remodelació que oferirà al veïnat un entorn i una confortabilitat urbana millor”.

El regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania i responsable del Pla de Manteniment i Millora de Vials, Miguel Ángel Picornell, i el president de la Junta de Districte Plaça El·líptica-República Argentina, Salvador Gregori, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a anunciar l’inici de les obres de reurbanització del carrer Calderón de la Barca.

Pel que fa a aquest redisseny, Picornell ha explicat que les actuacions ja s’han iniciat a l’encreuament del carrer Abat Solà amb el carrer Calderón de la Barca, i es prolongaran fins al carrer Colón.

D’altra banda, el responsable de Serveis Bàsics ha valorat de manera positiva aquestes obres que “són apreciades pels veïns i veïnes de Gandia perquè canvien la fisonomia i milloren la qualitat de vida, que, al cap i a la fi, és la cosa per la qual lluitem tots i totes”.

Per últim, Picornell ha mostrat la seua satisfacció per les labors de remodelació i reordenació que el Govern local ha desenvolupat enguany a trams de la nostra ciutat, com per exemple la millora del vial del pont situat entre el carrer Tetuà fins a l’avinguda del Raval; la reordenació del trànsit del carrer Marroc; les obres del carrer de les Illes Canàries o la finalització de la façana marítima de primera línia de la Platja. Unes obres que es completaran a l’últim trimestre de l’any amb les actuacions al carrer Atlàntic de la Platja.

Per la seua banda, Gregori ha explicat que les obres tindran un cost de més de mig milió d’euros (529.241,75 €), recursos que aporta el Departament de Serveis Bàsics del Consistori, i duraran aproximadament cinc mesos durant els quals es recondicionaran uns 800 metres de trama urbana amb noves voreres, arbrat amb zona d’ombres que beneficiarà l’espai natural dels habitatges, millora de les infraestructures d’instal·lacions subterrànies i un nou asfaltat concorde a l’entorn.

És una remodelació que oferirà als veïns un entorn i una confortabilitat urbana millor que feia falta i que es mereixen”, ha destacat el president de la Junta de Districte Plaça El·líptica-República Argentina, qui ha assegurat que l’Ajuntament de Gandia esmenarà dins el termini i en la forma escaient (instal·lació de planxes de ferro per accedir als establiments i accés gratuït al pàrquing de Plaça El·líptica-República Argentina) les afeccions que implica aquestes actuacions per a les famílies residents a aquestes zones, tal com es va traslladar ahir en la reunió de la Junta celebrada amb el veïnat de la barriada.

Articles relacionats