19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia incorpora l’obtenció del certificat COVID als  seus quioscos digitals

 

· La mesura pretén facilitar la seua obtenció a aquelles persones que per diversos motius no ho puguen obtindre

L’Ajuntament de Gandia incrementa des de hui les opcions i serveis que presta a la ciutadania des dels quioscos digitals. En aquest cas, les persones que així ho desitgen podran obtindre el certificat COVID en un dels tres quioscos d’aquest tipus de què disposa el consistori.

Així ho ha informat aquest matí el regidor delegat de Modernització, Nacho Arnau, qui ha destacat que després d’un procés de verificació dut a terme per tècnics municipals, ja s’ofereix el servei.
D’aquesta manera i seguint les instruccions, els usuaris obtindran aquest certificat de manera ràpida i senzilla.

Arnau ha recordat que des del dia 4 de desembre és obligatori ensenyar el certificat COVID digital de la UE per accedir a determinats establiments i locals i que des del govern municipal s’ha introduït aquest servei per facilitar-ne l’obtenció a aquelles persones que per diversos motius no el puguen obtindre.

Per realitzar aquest tràmit cal el número de la targeta sanitària individual (SIP) i el codi remés mitjançant SMS al telèfon vinculat al titular de la targeta.

Els quioscos digitals de l’Ajuntament de Gandia es troben a les següents localitzacions:

· Ajuntament de Gandia (Pl. Major, 1 Sala dels Arcs)

· Oficina de Registre del Grau (Pl. Mediterrània, 2)

· Oficina de Padró d’Habitants (Pl. Tirant, s/n)

Sobre el certificat COVID

El certificat és gratuït, segur i accessible a tota la població. S’obté de manera senzilla. La forma més habitual d’aconseguir el passaport COVID és descarregar-lo de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat valenciana (https://coronavirus.san.gva.es/ca/certificado-digital-ue. També es pot sol·licitar el certificat COVID als centres de salut.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats