15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia inaugura la VIII edició de DONART 

La regidora de l’IMAB, Liduvina Gil, juntament amb Alícia Izquierdo, regidora de Patrimoni Cultural; Adriana Serlik, coordinadora i impulsora de Donart; i Balbiana Sendra, directora del Palau Ducal dels Borja de Gandia, va participar ahir a la inauguració Donart: “De la negació a la llibertat”, dedicada a les dones grans.

En primer lloc, a les 19:00 h començà la programació de la 8ª edició d’aquesta celebració amb l’exposició fotogràfica al Passeig de les Germanies (plaça Cabo Pastor). Seguidament, a les 19:30 h es va presentar una segona exposició fotogràfica al Palau Ducal dels Borja. Aquests actes estaven prevists per al passat divendres 4 de març a les 19:30h i 20:00h, respectivament, però les condicions meteorològiques van obligar a aplaçar els esdeveniments.

Programa restant

  • Dimecres 9 de març:

20:00h: Recital Poètic: amb Anabel Llopis i Elia Saneleuterio al Palau Ducal dels Borja

  • Dimecres 23 de març:

19:00h: Xarrada ‘Parlem de nosaltres i els nostres records’ al Palau Ducal dels Borja per Rosa Orqín i Gema Hernández Orquín

  • Dimecres 30 de març:

19:00h: Sessió de musicoteràpia ‘Renaixnet’ al Palau Ducal dels Borja (caldrà inscripció prèvia)

  • Dimecres 6 d’abril:

20:00h: Concert ‘Veus de Donart’ al Saló de Corones Palau Ducal dels Borja amb la soprano Pilar Giménez i Cristina Monzó al piano.

Articles relacionats