19.3 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Gandia impulsa una acció formativa per millorar la salut i el benestar

Com a municipi adherit a l’estratègia de Xarxa Salut per a treballar la salut i el benestar a Gandia, i impulsat per la Regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables, divendres passat es va desenvolupar una acció formativa dirigida a personal tècnic i agents comunitaris de la nostra comarca.

Es van presentar les eines d’Entorns de Vida i DECIDEIX, destinades a incorporar la participació ciutadana en l’anàlisi i disseny d’accions per a millorar la salut i el benestar. La sessió va ser impartida per les tècniques de la Unitat de Promoció de la Salut del centre de Salut Pública de Gandia i va comptar amb la participació de personal tècnic i agents comunitaris dels municipis de Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Aielo de Malferit, Oliva, Castelló, València i diferents barris de Gandia.

La incorporació d’eines que afavorisquen la participació en el desenvolupament de polítiques que milloren les condicions de vida de la ciutadania, garanteixen l’abordatge de les desigualtats en salut, l’equitat i el treball intersectorial.

Articles relacionats