21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Gandia impulsa un Mercat Vintage que es desenvolupara a la Plaça Prado

– Gandia instal·la a la Plaça Prado un Mercat Vintage els primers dissabtes de cada mes a partir del 3 d’abril

• Estarà a l’aire lliure, al matí, i s’hi podrà trobar des de mobles grans i menuts, objectes de decoració, taules, cadires, fins articles de disseny i joieria, de col·lecció, vinils, i qualsevol objecte que s’incloga sota el concepte “vintage”.

• Se suma al ja existent d’Artesania, els divendres a l’Escola Pia, dins l’estratègia de diversificació de productes i ubicacions. De fet, el departament de Comerç ja treballa en un nou mercat de col·leccionisme i altre de proximitat.

• Ferran Martínez: “Amb aquesta iniciativa es pretén seguir desenvolupant iniciatives dinamitzadores del comerç local. En aquest sentit els mercats són valuosíssims com a elements mobilitzadors del consum i d’atracció de visitants. Per això estem també diversificant la seua ubicació, distribuint-los per distints barris de la ciutat”.

• Amb aquest, Gandia comptarà amb 6 mercats a l’aire lliure: Dimarts (plaça Jardinet- Corea); Dijous (plaça Marina – Grau); Divendres (plaça Escola Pia-Centre Històric); Dissabtes (Prado-CH i Passeig Germaines-Roís de Corella); Diumenges (Rosa dels Vents-Platja).

El departament de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, anuncia la posada en marxa, a partir del pròxim 3 d’abril i coincidint amb el primer dissabte de cada mes, d’un Mercat Vintage.

El mercat a l’aire lliure, que s’instal·larà a la Plaça Prado i mantindrà un horari comercial de matí, comptarà amb la participació d’un total de 10 parades amb una ampla varietat d’articles que, a més a més, anirà variant cada edició.

La intenció d’ubicar-lo al Prado és també reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats com aquesta i tractar de compensar el trasllat del tradicional mercat dels dissabtes a Roís de Corella.

Així, les persones interessades podran trobar des de mobles grans i menuts, objectes de decoració, taules, cadires, fins articles de disseny i joieria, articles de col·lecció, vinils, i qualsevol objecte que s’incloga sota el concepte “vintage”.

Per a Ferran Martínez, regidor delegat de l’àrea, amb aquesta iniciativa es pretén “seguir desenvolupant iniciatives dinamitzadores del comerç local. En eixe sentit els mercats, a banda de segurs en aquesta crisi pandèmica, són valuosíssims com a elements mobilitzadors del consum i d’atracció de visitants. Per això estem també diversificant la seua ubicació, distribuint-los per distints barris de la ciutat”.

Cal donar relleu també al Mercat Artesanal de la Plaça de les Escoles Pies, que se celebra els divendres a la vesprada en horari de 16:30 a 20:00 hores. Aquest mercat ofereix productes artesanals com minerals i joieria en pedres semiprecioses, cosmètica natural, artesania d’Equador, decoració en fusta, artesania en tela o gravats en acer, entre d’altres.

Segons el regidor “aquesta estratègia de diversificació de productes i ubicacions, explica aquests dos mercats, que ja són una realitat, i també un mercat de col·leccionisme i un altre de proximitat que a hores d’ara estan en fase d’avaluació”.

Articles relacionats