19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Gandia impulsa el Desdejuni Saludable amb el suc de taronja com a protagonista

  • Del 7 al 13 de febrer tindrà lloc la setmana del Desdejuni Saludable, i els 71 establiments hostalers adherits oferiran un suc de taronja gratuït, juntament l’esmorzar.

  • L’objectiu de la iniciativa conjunta de l’àrea de Polítiques econòmiques i Comerç, DestíSafor i l’associació d’Hostaleria del Centre Històric-Raval-Prado és donar suport a la taronja valenciana, a l’hostaleria local i als productes agrícoles de proximitat.

Gandia Desdejuni Saludable suc de taronja
Fotografia de Àlex Oltra

El proper 7 de febrer iniciarà la ‘Setmana del Desdejuni Saludable’, que finalitzarà el 13 de febrer. Amb aquesta iniciativa conjunta de l’àrea de Polítiques econòmiques i Comerç, DestíSafor i l’associació d’Hostaleria del Centre Històric-Raval-Prado, es pretén donar suport a la taronja de qualitat valenciana, a l’hostaleria com a ferramenta de venda i als productes agrícoles de proximitat. La campanya també ha comptat amb el suport del departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Gandia.

Durant aquesta setmana, en cada desdejuni que se servisca l’acompanyarà un suc de taronja acabar d’esprémer de forma gratuïta. “Ens hem preocupat per comprar les taronges a llauradors locals per un preu just”, ha confirmat Vicenta Ferrer, regidora de Comerç.

Hi ha 71 restaurants de Gandia i la Platja que s’han adherit a aquest projecte. A cada local s’entregaran 60 kg de taronges, flyers amb informació de la iniciativa que s’entregaran amb cada got de suc i un adhesiu que categoritza l’establiment com a “Local taronja”. José Manuel Navarro, president de DestíSafor, ha explicat que la iniciativa busca que “la gent continue eixint a comprar als nostres locals i els nostres productes”.

Per altra banda, el president de l’Associació d’Hostalers del Centre Històric, Pere Montalbán, ha incidit: “Animar a la gent a eixir als nostres carrers i desdejunar saludable”. “L’acció ha tingut molt d’èxit i la resposta és molt bona per part de l’hostaleria”, ha conclòs.

Per a consultar el llistat de locals adherits a la campanya: https://www.urbalabgandia.com/setmana-del-desdejuni-saludable-local-taronja/

Articles relacionats