18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia ha rebut  la visita de la presidenta de l’Agència Estatal per al Desenvolupament del Turisme d’Ucraïna, Mariana Oleskiv

 

Gandia ha rebut  la visita de la presidenta de l’Agència Estatal per al Desenvolupament del Turisme d’Ucraïna, Mariana Oleskiv, qui ha participat en la Jornada ‘O-CITY innovació per al desenvolupament dels territoris’ organitzada per la Càtedra O-CITY Territori Valencià, que compta amb el patrocini de la Diputació de València mitjançant l’Àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica.

La jornada té com a objectiu promoure el patrimoni natural i cultural de tots els racons de la província de València en una plataforma única, digital i oberta, com a via indispensable per al desenvolupament de valors culturals i sostenibles.

El regidor delegat de turisme i platges, Vicent Mascarell, ha valorat la visita. “Per nosaltres és un honor. Ucraïna i els seus representants estan passant un moment molt complicat. Que en la visita vulguen conéixer de primera mà el que estem fent en matèria de polítiques públiques turístiques basades en la innovació i la sostenibilitat per poder continuar creixent” “El turisme ens enriqueix econòmicament i culturalment. Si viatjàrem més, probablement hi hauria menys guerres, conflictes i situacions d’intolerància com ara passa al poble d’Ucraïna”.

Articles relacionats