13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia gaudirà d’una nova edició de les festes veïnals del Centre Històric

La presidenta de la Junta de Districte del Centre Històric, Lydia Morant, ha presentat la programació de la dinovena edició de les festes del Centre Històric, que s’inicien el pròxim 27 d’octubre i finalitzaran el dia 30 amb activitats per a tots els públics.

Morant ha volgut agrair a totes les associacions i col·lectius que han ajudat a fer l’elaboració de les festes com són el Grup de Danses La Delicà de Gandia, la Falla Escola Pia i la Germandat Sant Pere i ha convidat tota la ciutadania a participar de les festes.

cartell

L’acte amb més participació tindrà lloc diumenge amb el dinar de les festes, amb una paella gegant que té un preu simbòlic de 3 euros. Els tiquets es poden adquirir al local de la Junta de Districte, a la plaça Rei Jaume I, número 6, els dies 25, 26, i 27 en horari de 18:30 a 20:30 hores.

PROGRAMA D’ACTES

Divendres 27 d’octubre

18 h a 20 h Animació itinerant als carrers del Centre Històric.
17 h a 20.30 h Tren de l’Horror (gratuït amb les teues compres en els comerços associats).
(Organitzat pel Centre Històric Comercial)

Dissabte 28 d’octubre

18 h a 20 h Animació itinerant als carrers del Centre Històric.
18 h a 20 h Berenar infantil de Halloween, música i pintacares – plaça de l’Ajuntament.
11 h a 14 h/17 h a 20.30 h Tren de l’Horror (gratuït amb les teues compres en els comerços associats).
(Organitzat pel Centre Històric Comercial)

Dansà del Centre històric i Sarau de tardor

19 h Passacarrer dels balladors participants que eixiran acompanyats dels dolçainers i tabaleters per l’itinerari següent: Plaça Escola Pia, carrer Major, carrer Loreto, carrer Alcalà de Olmo/Sant Pasqual, plaça de l’Ajuntament, carrer Duc Alfons el Vell, Passeig de les Germanies, carrer Mestre Giner, Plaça Rei En Jaume, carrer Dona Teresa, carrer Sant Roc fins a la plaça del Beat Andrés Hibernon.
19.30 h Dansà des de la plaça del Beat Andrés Hibernon pel carrer Duc Carles de Borja fins a la Plaça Escola Pia.
22 h Sarau amb la Rondalla Agredolç a la Plaça Escola Pia.

Diumenge 29 d’octubre

Romeria

9 h Eixida des de la Plaça Escola Pia, Major, Germanies, Sant Francesc de Borja, Alzira, Av. Beniopa, Mondúber, pujada a l’ermita de Santa Anna (on es realitzarà un acte litúrgic).
Tornada per la plaça Benacer, Calderón de la Barca, Colom, Sant Francesc de Borja, Sant Josep de Calasanz, acabant en la Plaça Escola Pia (on es farà l’esmorzar).

Articles relacionats