GANDIA FUIG DE TÒPICS I APOSTA PER LA IGUALTAT I LA DIVERSITAT EN LA CAMPANYA COMERCIAL DE SANT VALENTÍ

L’Ajuntament de Gandia fa un pas més endavant en la seua aposta per fomentar i defendre la igualtat i la diversitat. Aquest matí s’han presentat els nous cartells que anuncien el dia de Sant Valentí i que conviden a tots a fer ús i a comprar al comerç urbà de la ciutat.

Per a Lorena Milvaques, regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, “estem de nou davant d’un exemple de la transversalitat per la qual treballa aquest equip de govern.

 

Apostem per les polítiques d’igualtat i diversitat. Des de l’inici de la legislatura ens plantejarem traslladar aquesta línia de treball a totes les àrees de l’Ajuntament. Des del departament de Comerç s’ha captat de seguida la idea i treballen en eixe camí. Ja en Nadal presentaren la campanya per fomentar la igualtat en la compra de regals, aquella volta el lema era ‘Per Nadal regala igualtat. Ni xiquetes rosa. Ni xiquets blaus’ que va ser un gran encert. Vull agrair a la regidoria de Polítiques Econòmiques el seu treball en aquestes campanyes i en els cursos que fan per a dones”.

Prenent el pols a la realitat del carrer en quant a la igualtat i la diversitat s’ha dissenyat la campanya. En paraules d’Alicia Izquierdo, regidora Polítiques Econòmiques i Innovació, “volem trencar estereotips com que el dia de Sant Valentí els homes fan un regal a les dones. La idea era fer un salt qualitatiu i reflexionar sobre la societat en la que vivim. D’ahí hem arribat al lema de la campanya ‘Estima a qui vulgues, regala a qui estimes’. L’amor no és només per als qui estan enamorats. L’amor va més enllà i es pot fer un regal als pares, als germans o als amics. Convidem a tots a fer ús del comerç urbà que hi ha a tots els barris de la ciutat i de gran qualitat. Volem fomentar les compres per al Dia de Sant Valentí, que es facin regals a les persones que estimem”.

Alicia Izquierdo també ha explicat que “el cartell és una representació d’una societat plural on tots es poden veure reflectits amb els diferents dibuixos de rostres. S’ha fugit dels cors i els cupidos per donar un punt modern i fresc a la campanya”. Els cartells es podran trobar als comerços de la ciutat, no obstant, la major difusió d’aquesta campanya es farà en els mitjans digitals. Es compartirà el cartell a través de la web de l’Ajuntament i la dels col•lectius que treballen per la igualtat i la diversitat i també per les plataformes socials.

Et Pot Interessar