Gandia estrena este dissabte la ruta marítima a Formentera

Trasmediterranea ha augmentat la seua oferta de connexions entre la Peninsula i les Illes Balears amb motiu de la temporada d’estiu amb una nova ruta entre Gandia i Formentera. A partir d’este 1 de juliol, cada dissabte, el buc ‘Almudaina Dos’ realitzarà la rotació setmanal Gandia- Sant Antoni (Eivissa)-La Savina (Formentera)-Gandia. Aquesta nova connexió partirà cada dissabte des de la capital de la Safor a les 10.00 hores connectant amb el port de la Savina, a Formentera, via Sant Antoni, per 59 euros per persona i trajecte. La tornada directa entre La Savina i Gandia es realitzarà també cada dissabte a les 15.00 hores, segons ha indicat la naviliera en un comunicat.
D’aquesta manera, Trasmediterranea augmentarà la seua oferta els caps de setmana unint Gandia i Formentera a partir del mes de juliol. Per a complementar el servei als seus passatgers, ha programat a Gandia llançadores amb autobús fins al port per a les eixides i arribades del buc.
En concret, per a l’eixida del vaixell, la llançadora farà dues parades una hora abans de partir, una en el carrer Alcoi i una altra en el carrer Mare de Deu Blanqueta. A l’arribada, la llançadora que estarà esperant en el port portarà als passatgers fins a la parada de l’autobús urbà “La Marina”, també en el carrer Alcoi.
Aquest servei complementa els ja existents a través de Trasmapi entre Eivissa i Formentera i els que realitza Trasmediterranea des de València, Barcelona i Gandia a Eivissa, de manera que la companyia ofereix un ventall de combinacions més variat.
Així mateix, des del passat 16 de juny la companyia uneix Gandia-Eivissa en tan sol dues hores i mitja amb el mateix buc. Una ruta que està sent un “èxit”, han apuntat en el comunciado, i que estarà activa fins al 10 de setembre amb connexions diàries i reforç durant els caps de setmana entre tots dos destinacions.

Et Pot Interessar