12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia edita un vídeo per agrair la fortalesa de la ciutadania davant l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Gandia ha volgut commemorar amb un vídeo emotiu i encoratjador el primer aniversari de la declaració, el dissabte 14 de març de 2020, de l’Estat d’Alarma, a causa de la pandèmia per Covid-19. Això va suposar un abans i un després en les nostres vides.

Per això, des de l’ens municipal es vol fer un agraïment a la ciutadania, «que va reaccionar amb una disciplina i una responsabilitat admirables. Vam buidar els carrers i hem arrimat el muscle cada vegada que ha sigut necessari. Un comportament exemplar, que ha ajudat a mantindre per davall de la mitjana el nombre de contagis».

Gràcies a això, assegura el vídeo, “vam ser conscients que la fortalesa d’una ciutat es mesura per les ganes de tirar endavant tots junts”, “Ningú sap com serà el dia de demà, però sí com volem afrontar-lo: amb generositat, cohesió i empatia. No oblidem tot el que hem aprés al llarg d’aquest any”.

I finalitza fent una crida a la unitat per tal de demostrar que d’aquesta manera Gandia pot superar qualsevol desafiament.

Articles relacionats