22.9 C
Gandia
Dijous, 6 octubre, 2022

Gandia duplica la previsió d’ocupació hotelera durant la primera quinzena d’agost

Gandia duplica la previsió d’ocupació hotelera durant la primera quinzena d’agost

Creixerà gairebé un 2%, superant les expectatives de creixement inicials d’un 1% respecte al mateix període de 2018. Benidorm augmenta al voltant d’un 1,4%.

Ho ha anunciat aquest matí, durant la primera visita a Gandia, el nou director de Turisme Comunitat Valenciana. Herick Campos ha mantingut una reunió de treball amb l’Alcaldessa, el regidor de Turisme i tècnics municipals. S’hi ha abordat, sobretot, el Destí Turístic Intel·ligent, en el qual Gandia ja és un referent per a la Generalitat.

Gandia augmenta la previsió d’ocupació hotelera inicial, d’1%, arribant a gairebé el doble durant la primera quinzena d’agost. Són dades que ha aportat aquest matí, durant la seua primera visita de treball a Gandia, el nou director de Turisme Comunitat Valenciana. Herick Campos s’ha reunit amb l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell i tècnics municipals.

“Conjuntament amb l’Agència Valenciana de Turisme volem continuar treballant en la consolidació com a destinació turística, amb els objectius de l’augment de la rendibilitat i la desestacionalització. No només en estiu, sinó durant tot l’any amb una oferta de qualitat, complementària, cultural, gastronòmica, de congressos, natural, esportiva… Estem assolint ja i recollint els fruits que ens estem marcant en matèria turística com a ciutat”, ha destacat Morant.

Campos ha assegurat que l’èxit és fruit del treball conjunt d’empreses, treballadors, destinacions locals i l’Agència Valenciana de Turisme. “La valoració és més que positiva també si tenim en compte que fa quatre anys teníem un turisme ‘emprat’ d’altres destinacions de la Mediterrània. Així, podríem haver baixat entre un 10 i un 7 %. Però no ha estat així, perquè hem pogut fidelitzar, sent avantguarda en sostenibilitat, codi ètic, intel·ligència turística, accessibilitat, promoció i segmentació dels mercats i els productes, etc.”.

Articles relacionats