26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Gandia continua l’activitat de promoció a Fitur

Fitur celebra hui el dia de la Comunitat Valenciana, per aquesta raó, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, acompanyat per la Ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, va visitar l’estand de Gandia situat en el pavelló 7 d’IFEMA on van ser rebuts per l’alcalde, José Manuel Prieto i el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, els qui els van fer lliurament d’un obsequi relacionat amb la Cova del Parpalló, una reproducció d’una de les imatges trobades en la cova.

També van ser presents en recepció el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; el diputat provincial de Turisme, Jordi Major; la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, i representants de la corporació gandiana i altres alcaldes de municipis veïns.

La jornada també ha servit per a fer valdre la gastronomia. “Tasta Gandia” ha organitzat un showcooking de fideuà a càrrec del restaurant Casa José, tercer premi en el 47 Concurs Internacional Fideuà de Gandia. Un esdeveniment gastronòmic que ha suscitat molta expectació entre els visitants que hui acudeixen a IFEMA.

Articles relacionats