20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Gandia condemnada a indemnitzar a una empresa que gestionava Les Escoletes

L’Ajuntament de Gandia ha decretat ja el pago de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, de la Sala contenciosa administrativa, sobre Les Escoletes de Gandia, d’un import de 53.363,23 €, principal més interessos. Decret pago principal més interessos Sentencia

El grup municipal del PP ha manifestat, per mediació de Soler que “La mala gestió, l’aleshores, de l’antic regidor de contractació i actual alcalde de la ciutat a l’adjudicar el servei de Les Escoletes es va fer incorrectament i novament hi acaben pagant els ciutadans”.

Carmen Fuster, responsable d’Educació de Gandia, ha assenyalat que “els populars estan intentant enganyar la ciutadania en aquest tema”. La regidora socialista ha recordat que va ser el PP el que va contractar en el seu moment a GEIM, que va veure com no se li prorrogava el contracte.

El contenciós que iniciava llavors GEIM per via administrativa va ser el que condemnava a l’Ajuntament de Gandia a realitzar un “reequilibri econòmic”.

Articles relacionats