15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia comptarà amb una nova residència per a gent gran

 

– Gandia modifica el PGOU que permetrà la instal·lació d’una residència per a gent gran

– El vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat que al plenari de dijous s’aprovarà la 86 modificació del Pla General d’Ordenació Urbana.

Un tràmit que permetrà la instal·lació d’una residència per a gent gran al final del passeig de les Germanies, al sector Beniopa-Passeig, a l’altura del carrer Partida de Palmers.

“Aquesta instal·lació estratègica permetrà posar solució a la manca de places de residència a la ciutat, ficar un servei a la disposició de la gent gran i crear un jaciment d’ocupació”, ha destacat Alandete.

Les modificacions que s’han realitzat a aquest solar de vora 3.000 m² han estat: una linealitat de la façana més gran de la permesa, viabilitat per a construir un edifici amb planta baixa i 5 plantes (actualment era tan sols edificis de 7 plantes), una major alçada de les plantes i l’habilitació de la planta baixa per a usos assistencials (fins ara tan sols per a ús comercial).

La residència comptarà amb 142 places (128 habitacions individuals i 8 dobles) i un centre de dia a la planta baixa on es podran atendre a 20 persones. La seua terrassa comptarà amb una coberta verda, aspecte que millora l’harmonia i la qualitat paisatgística.

En juny de 2021 l’Ajuntament de Gandia va pressupostar aquesta iniciativa, que durà a terme Vitalia, en 8 milions d’euros.

Articles relacionats