23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gandia compta amb un nou parc natural als Marenys de Rafalcaid

Gandia compta amb un nou parc natural als Marenys de Rafalcaid

– Gandia inaugura un nou parc natural als Marenys de Rafalcaid gràcies als Pressupostos Participatius de l’anterior legislatura

– El veïnat ha participat en el disseny, amb elements naturals com la fusta de robínia, integrats en el paisatge

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la Primera tinent d’Alcaldia i regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Emergència climàtica, Alícia Izquierdo, i altres membres corporatius, han visitat aquest matí el nou parc natural que s’ha inaugurat a la zona dels Marenys de Rafalcaid gràcies als Pressupostos Participatius de l’anterior legislatura.

«Aquest projecte té una particularitat, i és que els mateixos veïns i veïnes dels Marenys han participat en el disseny del parc, amb un resultat bonic i original», ha expressat l’alcalde. Per al disseny del parc sempre s’ha incidit en la cerca d’elements naturals, integrats en el paisatge i que el material fora de fusta.

«No volíem cautxú, plàstics ni elements químics i d’aquesta forma el parc ha resultat molt bonic amb fusta de robínia, que aporta molta durabilitat al provindre de boscos que no pertanyen a processos de desforestació i li dona una imatge natural», ha informat Izquierdo.

El parc, a més, és el primer de tota Gandia que compta amb un joc d’aigua perquè els més menuts puguen gaudir de la naturalitat que presenta i d’aquestes idees més originals. «És molt important que els ciutadans participen en els projectes de l’ajuntament», han conclòs.

Articles relacionats