17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Gandia celebrarà la festivitat del Corpus Christi

  

El diumenge 19 de juny Gandia celebrarà la festivitat del Corpus Christi amb un variat programa d’actes. Una programació que encetarà les Danses del Corpus a les 19:30 h, amb una enramada de Murta i, a continuació, les danses amb els Gegants de Gandia, el Ball dels Cabuts, el Ball de la Magrana, el Ball de les Vetes, la Dansà de Gandia i la Moma.

Seguidament, a les 20 h començarà la processó amb eixida des de la plaça Major. L’itinerari seguit a partir d’ací serà: c/ Juan Andrés; c/ Major; plaça de l’Escola Pia; c/ de Sant Josep de Calassanç; c/ de Sant Francesc de Borja; passeig de les Germanies; c/ Rausell; plaça del Prado; c/ de la Mesquita del Raval; plaça de Sant Josep; c/ de Vallier; passeig de les Germanies; c/ Major; c/ de Juan Andrés; plaça Major i, finalment, Col·legiata de Santa Maria.

Hi participaran el Grup de Danses Remombori, Danses del Raval, Grup de Danses La Delicà de Gandia, Grup de Danses de Llutxent; Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Safor, Colla de Dolçainers i Tabaleters del Grau i la UAM Sant Francesc de Borja; Germandat del Sant Sopar del barri de Santa Anna.

Articles relacionats