12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia celebrarà el Dia de les Escriptores

Un any més, l’Àrea d’Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives Gandia celebrarà el DIA DE LES ESCRIPTORES, el dilluns pròxim, 19 d’octubre.

Aquesta iniciativa naix de la Biblioteca Nacional d’Espanya amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries (FEDEPE), junt amb l’Associació Clásicas y Modernas.

Per a aquesta ocasió, conviden a la ciutadania a participar amb la lectura de textos de dones, amb l’objectiu de reivindicar el llegat de les escriptores al llarg de la història, que malauradament sempre han estat en un segon pla.

Per a participar, cal inscripció prèvia, pots telefonar al 962959591, o envia’ns un WhatsApp al 678 83 74 02. Si ho prefereixes, enviant un correu a biblioteca@gandia.org.

A més, aprofiten per a convidar a la resta d’actes que se celebraran a la Biblioteca Central de Gandia, amb motiu d’aquesta Setmana de les Escriptores, amb la presentació del llibre de Maria Josep Escrivà “Sempre és tard”, així com la presentació del llibre de Pepa Penades Girbés “Las damas del Cadal

Articles relacionats