28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Gandia celebra l’ascens a categoria Nacional del CF Gandia Juvenil

· La gran temporada del l’equip l’ha convertit en el Juvenil amb millor números de tota la Comunitat Valenciana

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia va acollir ahir la recepció al Juvenil A del CF Gandia per la seua excel·lent campanya amb l’escalafó final de l’ascens a categoria Nacional. “Em sent molt orgullós del que heu fet. No tan sols per demostrar eixa primera victòria per tindre les ganes de guanyar, sinó perquè heu demostrat que sabeu véncer i que Gandia té un juvenil que és una enveja i una meravella” va destacar l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto.

Per altra banda, Jesús Sendra, president del CF Gandia, va felicitar l’equip pels números impressionants aconseguits (25 victòries i 5 empats en 30 encontres) i va explicar que “Esperem que siga el tràiler de l’ascens del primer equip, que seria arrodonir la bona campanya en general que ha realitzat el club”. A més, va afegit que volien oferir aquest èxit a la ciutat perquè “el club vol ser l’equip i la referència esportiva de Gandia”.

L’entrenador del Juvenil A, Fran Martínez, va mostrar la seua felicitat i orgull per l’equip, cos tècnic i afició, afirmant que trobarà a faltar els partits i els entrenaments quan finalitze la temporada. Finalment, el director de l’acadèmia, Enrique Chova, va remarcar l’esforç de l’staff tècnic “per portar el club al més alt i representar els seus valors d’aquesta manera, convertint-se en el millor Juvenil de tota la Comunitat Valenciana”.

Articles relacionats